Αλλαγή "σκυτάλης" για τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας

Αλλαγή "σκυτάλης" για τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας, που σύμφωνα με το καταστατικό, η θητεία των μελών του, είναι εξαετής. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, ανέλαβε ο Σπυρίδων Μιχαήλ στέλεχος επιχειρήσεων και αντιπρόεδρος ο Σπυρίδων Ζέρβας πολιτικός μηχανικός με μεγάλη δραστηριότητα σε έργα και υποδομές.

Επίσης, ορίστηκε ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος η Κωνσταντίνα Ζέρβου και μέλη οι Αθανάσιος Λιάγκος, Νικόλαος Φιρίππης, Χρήστος Κατσόγιαννης και Κωνσταντίνος Χρήστου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Σπύρο Μιχαήλ, έχει αρχίσει σειρά συσκέψεων με τοπικούς φορείς και αρχές προκειμένου να ενημερωθεί και να καταγράψει τα προβλήματα που αφορούν την παράκτια ζώνη, αρμοδιότητας του ΟΛΕ, που εκτείνεται από τον Σκαραμαγκά έως τη Νέα Πέραμο.

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα η πρώτη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά και τους συνεργάτες του, όπου συζητήθηκε το θέμα της σύνδεσης του παράκτιου μετώπου με την πόλη και οι δυνατότητές αξιοποίησής του προς όφελος των δημοτών.

Ήδη ο ΟΛΕ προχωρεί στην οριστική αποβολή του διαλυτηρίου ΑΦΟΙ ΣΑΒΒΑ ΕΠΕ από τον χώρο παραχώρησης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα των πολιτών της Ελευσίνας. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες επίλυσης του χρόνιου προβλήματος απόδοσης για χρήση της παράκτιας ζώνης στους πολίτες και ειδικότερα στους κατοίκους της Ελευσίνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ