7ος χρόνος, ημέρα 2159η
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021

Τσιτσιπάς: Mεγάλη τιμή που εκπροσωπώ την Ελλάδα

Τσιτσιπάς: Mεγάλη τιμή που εκπροσωπώ την Ελλάδα
AP Images

Μεγάλη τιμή χαρακτήρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ανδρικό τένις στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά τη νίκη του επί του Αμερικανού Τιαφόε και την πρόκριση του στον 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αναφερόμενος στον αγώνα του απέναντι στον αντίπαλο του από τον οποίο πήρε την άτυπη ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα του στο Γουίμπλεντον ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Η αφοσίωση μου στο παιχνίδι ήταν εξαιρετικά πολύ ψηλά και ήταν αυτό που μου ανέβασε το παιχνίδι και με έκανε να παίξω ένα καλό τένις σήμερα».

Όσο για την συμμετοχή του και την παρθενική του εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες ο Τσιτσιπάς επεσήμανε: «Μου αρέσει η διοργάνωση μου αρέσει που είμαστε όλοι σε ένα χωριό (Ολυμπιακό) είναι η πρώτη μου εμπειρία σε Ολυμπιακούς Αγώνες το κλίμα είναι μοναδικό, είναι μεγάλη τιμή που μπορώ και εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα στο τένις».

Για το που μπορεί να φτάσει σε αυτό το Ολυμπιακό τουρνουά και ποιος είναι ο στόχος του, ο Έλληνας πρωταθλητής απάντησε ότι μέχρι στιγμής δεν έχω θέσει κάποιο στόχο.