Την Τετάρτη 6 Ιουλίου οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων
Πανελλαδικές εξετάσεις

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Η ανακοίνωση της βαθμολογίας των ειδικών μαθημάτων προγραμματίζεται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 6 Ιουλίου, σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο και δίνει οδηγίες σχετικά με την ολοκλήρωση της βαθμολόγησης και καταχώρισης της βαθμολογίας από τα Βαθμολογικά Κέντρα.

Συγκεκριμένα, η τελική καταχώριση-οριστικό κλείδωμα της βαθμολογίας θα πραγματοποιηθεί το αργότερο έως το βράδυ της Τρίτης 5-7-2022 για όλα τα μαθήματα, οπότε και θα πρέπει να έχουν αποσταλεί οι σχετικές Βεβαιώσεις Ολοκλήρωσης Οπτικού Ελέγχου στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΑΙΘ.

Ανάρτηση βαθμολογιών

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. την Τετάρτη 6-7-2022 θα λάβουν από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, καταστάσεις σε μορφή pdf ανά Λύκειο με τους βαθμούς στα ειδικά μαθήματα, στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι. Οι εν λόγω καταστάσεις θα εκτυπωθούν και θα αναρτηθούν στην προθήκη ανακοινώσεων του οικείου Λυκείου, προς ενημέρωση των υποψηφίων.

Επίσης, οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Παράλληλα θα γνωστοποιηθούν οι βαθμοί στους υποψηφίους με τη διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).