Τι θα ισχύει με τη μουσική στις γαμήλιες δεξιώσεις
Ν. Παπαθανάσης

Τι θα ισχύει με τη μουσική στις γαμήλιες δεξιώσεις

Στην αύξηση του ορίου των παρευρισκομένων σε γάμους και δεξιώσεις αναφέρθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, τονίζοντας πως η βελτίωση των επιδημιολογικών δεικτών άφησε περιθώρια για τη νέα χαλάρωση των μέτρων.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε πως οι [πολίτες θα πρέπει να συνεχίσουν να προσέχουν, καθώς δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία, ωστόσο επισήμανε πως τα βήματα χαλάρωσης που γίνονται αποτελούν σημαντική ανάσα για τους πολίτες και την οικονομία.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της μουσικής στην εστίαση, ο υφυπουργός Ανάπτυξης σημείωσε πως «όπως λειτουργούσαμε πριν με τη μουσική θα λειτουργούμε με τους κανόνες», ενώ σχετικά με το πλαίσιο των δεξιώσεων σε γάμους και βαπτίσεις, επανέλαβε πως το όριο των 300 ατόμων που θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου είναι αρκετό λαμβάνοντας υπόψιν τα επιδημιολογικά δεδομένα

Εν συνεχεία, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε πως στις γαμήλιες δεξιώσεις και στις βαφτίσεις θα υπάρχει κανονικά μουσική, ενώ στα τραπέζια θα βρίσκονται ως και 8 άτομα. Ωστόσο, θα επιτρέπονται μόνο καθήμενοι, ενώ θα απαγορεύεται ο χορός. «Μακάρι να τελειώσουμε με την πανδημία και να επανέλθουμε, όμως, αυτοί είναι οι κανόνες τώρα», κατέληξε ο κ. Παπαθανάσης.