Τι κατέθεσαν Γαρμπή - Σχοινάς για την ένοπλη ληστεία σε βάρος τους

Τι κατέθεσαν Γαρμπή - Σχοινάς για την ένοπλη ληστεία σε βάρος τους

Στην περιγραφή των όσων έζησαν κατά τη διάρκεια της ληστείας που σημειώθηκε σε βάρος τους, προχώρησαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, κάνοντας λόγο για τέσσερα άτομα με κουκούλα που τους απείλησαν με όπλο και τους ζήτησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιό τους.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η Καίτη Γαρμπή στην κατάθεση της δήλωσε ότι τα 4 άτομα την απείλησαν με όπλο και της ζήτησαν να κατέβει από το αυτοκίνητο της, που είχε σταματήσει έξω από την γκαραζόπορτα, περιμένοντας αυτή να ανοίξει. «Το έκανα γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις τους και είχα φοβηθεί. Στη συνέχεια με υποχρέωσαν να τους οδηγήσω στο εσωτερικό του σπιτιού όπως και έκανα. Με ρώτησαν αν υπάρχει άλλος στο σπίτι κι εγώ τους είπα ότι είναι ο σύζυγός μου ο οποίος από την φασαρία είχε ξυπνήσει.», φαίνεται να αναφέρει η κ.Β Γαρμπή προσθέτοντας πως οι κακοποιοί απείλησαν και τον Διονύση Σχοινά με το όπλο ενόσω την κρατούσαν ακινητοποιημένη.

Από την πλευρά του ο Διονύσης Σχοινάς φέρεται να δηλώνει στις αρχές πως άκουσε θόρυβο από το σαλόνι και κατάλαβε πως η σύζυγός του είχε επιστρέψει.«Σηκώθηκα και ξαφνικά είδα μπροστά μου ένα άτομο με όπλο να με σημαδεύει. Με οδήγησε στο σαλόνι. Εκεί βρίσκονταν κι οι υπόλοιποι μαζί με τη σύζυγό μου. Με έδεσαν κι εμένα και στη συνέχει με απείλησαν λέγοντάς μου ότι θα μου φυτέψουν σφαίρα στο κεφάλι αν δεν τους πω που είναι το χρηματοκιβώτιο».

Ο Διονύσης ΣχοινάςΒ φέρεται να αναφέρει πως τους αποκάλυψε που βρίσκεται , το άνοιξε και οι δράστες πήραν από μέσα χρήματα και κοσμήματα. Εν συνεχεία τράπηκαν σε φυγή.