Στ. Κραουνάκης: Απέσυρα την ανάρτησή μου - Δεν πτοούμαι

Στ. Κραουνάκης: Απέσυρα την ανάρτησή μου - Δεν πτοούμαι

Απέσυρε την ανάρτησή του για τον κορονοϊό ο Σταμάτης Κραουνάκης μετά τις αντιδράσεις, ενώ σε νέο του σχόλιο στο Facebook τονίζει πως «δεν φοβάμαι να πω αυτά που γνωρίζω όταν η κρατική μηχανή σιωπά επιμελώς, αφήνοντας τους ανθρώπους έρμαια ενός φόβου».

«Όταν η ανάρτηση δημοσιεύτηκε στην Εφσυν ,ευχαριστώ τον Δημητρη Κανελλοπουλο για την ισορροπία της απόδοσης των λεγομένων μου,κι από εκεί την πήραν τα σαιτ, θεώρησα σκόπιμο πια να την αποσύρω. Σημασία έχει οτι το μήνυμα πέρασε. Και ειναι ενα #Κλείστε τις Τηλεοράσεις κι Ανοιχτέ τα Παράθυρα#», αναφέρει.

Υπενθυμίζεται πως χτες ο Σταμάτης Κραουνάκης χαρακτήρισε «εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών» τον Κορονοϊό καθώς και ότι το εμβόλιο έχει βρεθεί αλλά το... κρύβουν. 

Μετά τον αντιπρύτανη του ΑΠΘ που έσπευσε να μαζέψει τη δήλωσή του σειρά είχε ο Σταμάτης Κραουνάκης ο οποίος από τη μία υποστήριξε πως ο κορονοϊός είναι εργαστηριακή επίθεση για να μειωθούν οι πληθυσμοί, σημειώνοντας πως το εμβόλιο έχει βρεθεί (αλλά μάλλον κάποιο το κρύβουν) και δηλώνοντας πως «πας δεν πας στο νοσοκομείο τα τινάζεις» και από την άλλη καλεί τον κόσμο να ζει κανονικά και να μην ακούει την παραπληροφόρηση.

Η ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη: