8ος χρόνος, ημέρα 2480η
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Σκιάθος: Ανησυχία από το νέο ατύχημα στο αεροδρόμιο-Τουρίστρια τραυματίστηκε από τουρμπίνα αεροσκάφους

Σκιάθος: Ανησυχία από το νέο ατύχημα στο αεροδρόμιο-Τουρίστρια τραυματίστηκε από τουρμπίνα αεροσκάφους
shutterstock

Ανησυχίες προκαλεί το νέο ατύχημα, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, που σημειώθηκε στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου Σκιάθου χθες Τετάρτη.

Στο σημείο, καθημερινά, πολλοί τουρίστες, αλλά και ντόπιοι, καταγράφουν σε βίντεο και εικόνες τις εντυπωσιακές προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροσκαφών, σε πολύ χαμηλό ύψος.

Σύμφωνα με την ertnews.gr, αυτή τη φορά, εξαιτίας της πίεσης των αερίων που προκαλούν οι τουρμπίνες, μια Βρετανίδα υπήκοος, 61 ετών, έπεσε στο έδαφος, από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει για να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η γυναίκα διακομίσθηκε από τη Σκιάθο στο λιμάνι του Βόλου, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και στις 15.30 έκανε εισαγωγή στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τo νέο ατύχημα προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελίας Βόλου ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σκιάθου

Να σημειωθεί πως, στις 19 Ιουνίου, σε αντίστοιχο περιστατικό, είχε τραυματιστεί ελαφρά, κατά τον ίδιο τρόπο, χωρίς όμως να χρειαστεί νοσηλεία, ένας 79χρονος.