7ος χρόνος, ημέρα 2158η
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Σκέρτσος: Έτσι εννοεί τη συναίνεση ο ΣΥΡΙΖΑ, με δολοφονία χαρακτήρος του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ

Σκέρτσος: Έτσι εννοεί τη συναίνεση ο ΣΥΡΙΖΑ, με δολοφονία χαρακτήρος του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ
Eurokinissi

Για σκληρή δολοφονία χαρακτήρος του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, λόγω των αναφορών «αποστάτη» και «εξωνημένου» στους οποίους προέβη ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος.

«Έτσι εννοεί τη συναίνεση στα λόγια και στην πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή με ανέξοδα ευχολόγια μόλις πριν έξι μέρες και σκληρή δολοφονία χαρακτήρος σήμερα («αποστάτης» και «εξωνημένος») του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ. Θα προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι παρά τον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Επιρατείας.

Και παραθέτει παλαιότερο απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή για τις πυρκαγιές, καθώς και τη σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την «αποστασία» Αποστολάκη.

Α. Τσίπρας, 25/8/2021, Συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή για τις πυρκαγιές

«Ελάτε να ξεκινήσετε εσείς με ευθύνη ως κυβέρνηση το διάλογο για να οχυρώσουμε τη χώρα και τους πολιτες για να έχουμε μια πολιτική προστασία αντάξια και εφάμιλλη άλλων υπηρεσιών σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και μη…Όχι η κάθε κυβέρνηση που ανεβαίνει να βάζει το δικό της στέλεχος όπως κάνατε εσείς.»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΣΥΡΙΖΑ, 31/8/2021

«Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης τιμά την οικογενειακή παράδοση της αποστασίας. Κάτω από την πίεση για την παταγώδη αποτυχία του στις πυρκαγιές και αφού το επιτελικό κράτος των αρίστων άφησε να καεί η μισή χώρα σε συνθήκες άπνοιας, τώρα αναζητά σωσίβιο σε εξαγορά στελεχών έναντι θέσεων, με τη πρόφαση της δήθεν συναίνεσης».