Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, 17:51

-A +A

Μητσοτάκης - Αυτοδιοικητικοί: Σε εξέλιξη η συνάντηση χωρίς τον Κ. Μουτζούρη

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, 17:51
Σε εξέλιξη η συνάντηση χωρίς τον Κ. Μουτζούρη
-A +A

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται αυτή την ώρα στελέχη της αυτοδιοίκησης των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη με αντικείμενο τη μεταναστευτική κρίση που αντιμετωπίζουν τα νησιά.

Στην έναρξη της σύσκεψης υπήρξε η παρακάτω μικρή τοποθέτηση του πρωθυπουργού: 

Μητσοτάκης: Είμαστε όλοι; Έναν χάσαμε στην πορεία.

Αυτοδιοικητικός: Λόγω πτήσης.

Μητσοτάκης: Αν ερχόταν θα τον δεχόμασταν, εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Λέσβου, Άρη Χατζηκομνηνό, στη σύσκεψη προσκλήθηκε τελικά και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, καθώς η πτήση του από Μυτιλήνη ακυρώθηκε εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

Ειδικότερα, με ανακοίνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, έγινε γνωστό ότι ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει στην Αθήνα για να πάρει μέρος στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών. Όπως αναφέρεται, οι προγραμματισμένες πτήσης από Μυτιλήνη για Αθήνα της Olympic air-Aegean με αριθμό ΟΑ255 στις 15:55 και της Sky express με αριθμό 303 στις 16:05 ακυρώθηκαν.

Στη συνάντηση, εκτός από τον κ. Χατζηκομνηνό συμμετέχουν ο υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου, Νότης Μηταράκης, και οι δήμαρχοι Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, Ανατολικής Σάμου, Γεώργιος Στάντζος και Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα