7ος χρόνος, ημέρα 2059η
Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα - Άγνωστος ταμπουρώθηκε σε σπίτι

Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα  - Άγνωστος ταμπουρώθηκε σε σπίτι

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στην Αγία Βαρβάρα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Ρομά ο οποίος για άγνωστη αιτία έριξε πυροβολισμούς σε οδηγό διερχόμενου οχήματος και εν συνεχεία ταμπουρώθηκε στην οικία του, επί της οδού Βουτένης 35. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την Αστυνομία, υπήρξε αρχικά φραστικό επεισόδιο μεταξύ ενός Ρομά, που ήταν πεζός, με δυο άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο. Ξαφνικά ο πεζός έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τρυπήσει το πίσω τζάμι, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες.

Στην προσπάθεια του όμως να διαφύγουν, ο οδηγός του ΙΧ ανέπτυξε ταχύτητα αλλά έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε άλλα αυτοκίνητα. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο συνοδηγός Ρομά και αυτός, ο οποίος διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός, ο οποίος είναι αλλοδαπός, δεν έπαθε κάτι και εξετάζεται από την Αστυνομία

Ο δράστης, μετά την πράξη του διέφυγε και αναζητείται στην περιοχή, καθώς είναι γνωστός.