Π. Πολάκης για το πάρτι Βερβεσού: «Επρεπε να ήμουν και εγώ καλεσμένος»

Π. Πολάκης για το πάρτι Βερβεσού: «Επρεπε να ήμουν και εγώ καλεσμένος»

Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του αναφέρθηκε στο πάρτι του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού το οποίο προκάλεσε σάλο καθώς πραγματοποιήθηκε εν μέσω lockdown.

Ειδικότερα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, σχολίασε το...πάρτι του Δημήτρη Βερβεσού λέγοντας πως θα έπρεπε να ήταν και εκείνος εκεί, ενώ άφησε και ένα υπονοούμενο σε υστερόγραφο.

Σε ανάρτησή του στο στο facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επρεπε να ήμουν και εγώ καλεσμένος να δει γλέντι και τραγούδι και απευθείας συνδέσεις και σηκωμένα φρύδια και τηλέ-εισαγγλείς και λοιπά ζαρζαβατικά.

«ΥΓ. Πολύχρονος Δημήτρη Βερβεσσέ, ειλικρινά όμως δεν περίμενα να πάρει τέτοια θέση ως ΔΣΑ για την πορεία του Πολυτεχνείου. Σε θυμόμουν ΠΑΣΠΙΤΗ, εξελίχθηκες όμως σε ΚΙΝΑΛ», καταλήγει.

H ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

«ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ .......

ΥΓ πολύχρονος Δημήτρη Βερβεσσε ,ειλικρινά όμως δεν περίμενα να πάρεις τέτοια θέση ως ΔΣΑ για την πορεία του Πολυτεχνείου....Σε θυμόμουνα ΠΑΣΠΙΤΗ ,εξελίχθηκες όμως σε ΚΙΝΑΛ...»