7ος χρόνος, ημέρα 2098η
Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

ΟΝΝΕΔ: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται - Συνεχίζουμε να δίνουμε φωνή στους νέους

ΟΝΝΕΔ: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται - Συνεχίζουμε να δίνουμε φωνή στους νέους

«Δεν τους φοβόμαστε. Ούτε εκείνους, ούτε και τους αυτόκλητους υπερασπιστές τους που δεν χάνουν ευκαιρία να στηρίζουν κάθε παράνομη πράξη στην οποία νομίζουν πως μπορούν να προσδώσουν το μανδύα της αγωνιστικότητας» διαμηνύει η ΟΝΝΕΔ με ανακοίνωσή της μετά την καταδρομική επίθεση στα γραφεία της στην Άνω Γλυφάδα.

Όπως αναφέρει, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στη Γλυφάδα έγιναν για δεύτερη φορά στόχος επίθεσης και το τελευταίο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ στον Άλιμο, αλλά και - όπως υπογραμμίζει - «φυσικά στο θλιβερό κατάλογο δεκάδων επιθέσεων σε γραφεία βουλευτών και τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ από τους γνωστούς αγνώστους που συνεχίζουν να χτίζουν το βιογραφικό τους ως επαναστάτες ενάντια στη Δημοκρατία».

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες δίνοντας φωνή στους νέους ανθρώπους όλης της χώρας, να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και να δημιουργούμε αντί να καταστρέφουμε» επισημαίνει, ενώ με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωση ότι: «Μέσα σε λίγες ημέρες, επιθέσεις στα γραφεία μας σε Άλιμο και Γλυφάδα. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Ας το καταλάβουν».