7ος χρόνος, ημέρα 2147η
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Οικονόμου για Καρανίκα: Το λόγο για τέτοιου είδους αθλιότητες θα έχει η Δικαιοσύνη

Οικονόμου για Καρανίκα: Το λόγο για τέτοιου είδους αθλιότητες θα έχει η Δικαιοσύνη

Για «αήθη στοχοποίηση» έκανε λόγω ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος κληθείς Γιάννης Οικονόμου να σχολιάσει την ανάρτηση του πρώην συμβούλου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρανίκα για την κόρη του πρωθυπουργού που θα σπουδάσει στο Yale, σημειώνοντας ότι «σε τέτοιου είδους αθλιότητες τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη».

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του αποτελούν στόχο του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι η στρατηγική τους επιλογή να πλήξουν τον χαρακτήρα του πρωθυπουργού. Στοχοποιείται ένα νέο κορίτσι με πράγματα αχαρακτήριστα. Μιλάμε για έναν κατήφορο χωρίς τελειωμό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθύμισε πως ο κ. Καρανίκας ήταν ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Τσίπρα και διερωτήθηκε πως ενώ έχει περάσει μία ολόκληρη μέρα από αυτό (σ.σ την ανάρτηση), «δεν έχει βρεθεί κανείς να τον μαζέψει».

«Το χειρότερο από το να είσαι ανίκανος είναι το να είσαι ικανός για όλα. Επιβεβαιώνεται ο φόβος ότι ο κατήφορος που έχει διαλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να έχει τέλος», κατέληξε ο Γιάννης Οικονόμου.