Ο Στίβεν Μπάνον ζητά αποκεφαλισμό του Φάουτσι αν επανεκλεγεί ο Τραμπ

Ο Στίβεν Μπάνον ζητά αποκεφαλισμό του Φάουτσι αν επανεκλεγεί ο Τραμπ

Ο αμφιλεγόμενος πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, Στίβεν Μπανον υποστήριξε ότι μια ενδεχόμενη δεύτερη θητεία του Τραμπ στον Λευκό Οίκο θα έπρεπε να ξεκινήσει με μια βάρβαρη προειδοποίηση προς τους αντιπάλους του. 

Η προειδοποίηση αυτή θα ήταν τα κομμένα κεφάλια του λοιμωξιολόγου Άντονι Φάουτσι και του επικεφαλής του FBI Κρίστοφερ Ρέι, τα οποία θα τοποθετούνταν σε πασσάλους έξω από τον Λευκό Οίκο.

Σχολιάζοντας την εκλογική αναμέτρηση στην εκπομπή του “The War Room”, o πρώην υπεύθυνος στρατηγικής του Αμερικανού προέδρου, είπε "Η δεύτερη θητεία ξεκινάει με την απόλυση του Ρέι και την απόλυση του Φάουτσι", τονίζοντας όμως ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό για τον ίδιο.

"Θα ήθελα να πάω πίσω στις παλιές εποχές της Αγγλίας των Τυδώρ. Θα έβαζα τα κεφάλια τους σε πασσάλους, τους οποίους θα τοποθετούσα στις δύο άκρες του Λευκού Οίκου ως προειδοποίηση στους ομοσπονδιακούς γραφειοκράτες", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπανον.

Υπενθυμίζεται οτι τον περασμένο Αύγουστο ο Μπανον συνελήφθη, κατηγορούμενος για εξαπάτηση των υποστηρικτών του προέδρου και κατάχρηση χρημάτων που έδωσαν εκατοντάδες χιλιάδες δωρητές, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή εισαγγελία του Μανχάταν.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι είχαν φτιάξει μια ιστοσελίδα, την We Buld The Wall (Εμείς χτίζουμε το τείχος.) για να συγκεντρώσουν μέσω συμμετοχικής χρηματοδότησης (crowdfunding) το ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων ώστε να κτίστει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό.