Ο Όμιλος Epsilon Net συγχαίρει τον Παναθλητικό Συκεών για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων 2021

Ο Όμιλος Epsilon Net συγχαίρει τον Παναθλητικό Συκεών για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων 2021

Ο Όμιλος Epsilon Net έχει αποδείξει στην μακρόχρονη πορεία του την ανθρωποκεντρική του φιλοσοφία του και την αναγνώριση κάθε προσπάθειας για εξέλιξη και αριστεία.

Με αφορμή την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων 2021 από τον Παναθλητικό Συκεών, ο Όμιλος Epsilon Net συγχαίρει ολόψυχα τις χρυσές κορασίδες που απαρτίζουν την ομάδα. Ο Παναθλητικός Συκεών ξαναφέρνει μετά από αρκετά χρόνια το Πρωτάθλημα στη μητρόπολη του μπάσκετ και υποδέχεται με ενθουσιασμό τα κορίτσια που έγραψαν μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Η σημαντική τους διάκριση αποτελεί πηγή χαράς και έμπνευσης για τον Όμιλο που υποστηρίζει άλλωστε εδώ και 5 χρόνια το εν λόγω σωματείο. Ο Όμιλος Epsilon Net συγχαίρει και όλους όσους βοήθησαν σημαντικά τα κορίτσια του Παναθλητικού στην κατάκτηση του ονείρου τους και εύχεται σε ακόμα περισσότερες νίκες και πρωταθλήματα.

Ο Όμιλος Epsilon Net ασπάζεται την εξωστρεφή κουλτούρα και τη φιλοσοφία της παροχής στην κοινωνία. Παραμένουμε αρωγοί σε κάθε αξιέπαινη προσπάθεια που προάγει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνία μας. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, έχουν λάβει στήριξη δεκάδες κοινωφελή σωματεία, τοπικοί αθλητικοί σύλλογοι, σχολικές μονάδες και άλλοι οργανισμοί.