Ο Ντ. Τραμπ ανάρτησε φωτογραφία-κολάζ με τον Μπάιντεν σε αναπηρικό καροτσάκι

Ο Ντ. Τραμπ ανάρτησε φωτογραφία-κολάζ με τον Μπάιντεν σε αναπηρικό καροτσάκι

Σε ακόμα μια αμφιλεγόμενη κίνηση προχώρησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανάρτησε μία επεξεργασμένη εικόνα που χρησιμοποιούν οι οπαδοί του στο διαδίκτυο απεικονίζοντας το πρόσωπο του Τζο Μπάιντεν στο σώμα ενός υπερήλικα, ο οποίος κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο σε χώρο με πολλούς ακόμα ηλικιωμένους σε οίκο ευγηρίας.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας χρησιμοποιεί ένα λογοπαίγνιο σβήνοντας το γράμμα "P" από το "President" αφήνοντας σκέτη τη φράση "Biden for Resident", το οποίο περιφραστικά σημαίνει «Μπάιντεν για τρόφιμος γηροκομείου». 

Η πρωτοφανής επίθεση Τραμπ στον αντίπαλο του έρχεται με την πρόσφατη εμφάνιση του τελευταίου στη Φλόριντα όπου μιλώντας σε κοινό κατά βάση άνω των 65 ετών, δήλωσε μεταξύ άλλων «Ο πρόεδρος δεν ενδιαφέρεται για τους ηλικιωμένους. Αν το έκανε θα είχε αντιμετωπίσει σωστά τον κορονοϊό».

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο πρώην αντιπρόεδρος είχε δώσει εντολή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του Τραμπ στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού να μην υπάρξουν αρνητικές διαφημίσεις για τον ίδιο.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Τραμπ κάνει επίθεση στον κατά τρία χρόνια μεγαλύτερό του Μπάιντεν τόσο για την ψυχική όσο και για τη σωματική του υγεία, αφού πολλές φορές στον παρελθόν τον αποκαλούσε «κοιμισμένο» και άφηνε υπονοούμενα ότι έχει άνοια.

AP Photo/Patrick Semansky