Νορβηγία: Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο επικεφαλής του μεγαλύτερου επενδυτικού ταμείου στον κόσμο

Νορβηγία: Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο επικεφαλής του μεγαλύτερου επενδυτικού ταμείου στον κόσμο

O επικεφαλής του σημαντικότερου επενδυτικού ταμείου στον κόσμο, Νικολάι Τάνγκεν, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως δήλωσε ο ίδιος στο προφίλ του στο Linkedin.

O 54χρονος Τάνγκεν, CEO ενός επενδυτικού κολοσσού που εδράζει στη Νορβηγία κα έχει κεφάλαιο 1,2 τρισεκατομμύρια δολάρια  βρέθηκε θετικός σε τεστ που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου, μετά από μία αδιαθεσία. Ο ίδιος δήλωσε πως τα συμπτώματα του είναι ελαφρά.

Ο Τάνγκεν έχει τεθεί σε αυτοαπομόνωση στο διαμέρισμά του στο Όσλο, από όπου θα συνεχίσει να εργάζεται τις επόμενες εβδομάδες. Ο κ. Τάνγκεν είναι στο «τιμόνι» του κρατικού επενδυτικού ταμείου της Νορβηγίας από τον Σεπτέμβριο, ενώ πριν ήταν manager σε hedge fund του Λονδίνου.

Ο ίδιος δεν γνωρίζει πώς προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. «Ορισμένοι από τους πιο στενούς μου συνεργάτες που ήταν μαζί μου σε συσκέψεις έχουν τεθεί σε καραντίνα», ανέφερε ο κ. Τάνγκεν. «Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, είναι καλά στην υγεία τους. Και όλοι όσοι ήλθαν σε επαφή μαζί μου έχουν ήδη ενημερωθεί. Μείνετε ασφαλείς», αναφέρει ο κ. Τάνγκεν στο λογαριασμό του στο LinkedIn.