7ος χρόνος, ημέρα 2059η
Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

ΝΔ: Τιμούμε την μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος

ΝΔ: Τιμούμε την μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος

«Η θωράκιση της Δημοκρατίας από τους υμνητές του φασισμού και του ναζισμού πρέπει να είναι διαρκής» σημειώνει σε δήλωσή του μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας  Τάσος Γαϊτάνης με αφορμή την Διεθνή Ημέρα μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του θλιβερά και αποτρόπαια γεγονότα εκείνης της περιόδου θα πρέπει να αποτελέσουν για όλους μας το καλύτερο μάθημα ιστορικής μνήμης.

«Το καλύτερο αντίδοτο στον αντισημιτισμό, τη βία και τη μισαλλοδοξία είναι η ποιοτικότερη Παιδεία, το κράτος δικαίου και ο ορθός πολιτικός λόγος» προσθέτει.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γαϊτάνη:

«Σήμερα 27 Ιανουαρίου τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων του ολοκαυτώματος που δολοφονήθηκαν από τους Ναζί κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
 
Τα θλιβερά και αποτρόπαια γεγονότα εκείνης της περιόδου θα πρέπει να αποτελέσουν για όλους μας το καλύτερο μάθημα ιστορικής μνήμης.
 
Το καλύτερο αντίδοτο στον αντισημιτισμό, τη βία και τη μισαλλοδοξία είναι η ποιοτικότερη Παιδεία, το κράτος δικαίου και ο ορθός πολιτικός λόγος.
 
Η θωράκιση της Δημοκρατίας από τους υμνητές του φασισμού και του ναζισμού πρέπει να είναι διαρκής. Ο αγώνας είναι δύσκολος αλλά θα τον κερδίσουμε».