ΝΔ: Η προσπάθεια εκρίζωσης της φασιστικής συμπεριφοράς συνεχίζεται

ΝΔ: Η προσπάθεια εκρίζωσης της φασιστικής συμπεριφοράς συνεχίζεται

«Τιμούμε σήμερα τη διεθνή ημέρα κατά του φασισμού και του αντισημιτισμού έχοντας πετύχει ως χώρα, η πρώτη στην Ευρώπη, τόσο την πολιτική, όσο και την ποινική καταδίκη των υμνητών του Ναζισμού« αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης για τη διεθνή ημέρα κατά του Φασισμού και του Αντισημιτισμού, τονίζοντας ότι «η προσπάθεια της εκρίζωσης της φασιστικής συμπεριφοράς από την κοινωνία μας συνεχίζεται».

«Τα τελευταία γεγονότα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο δείχνουν ότι μπορεί το προσωπείο να αλλάζει, αλλά ο φασισμός υπάρχει και έχει το ίδιο περιεχόμενο», συνεχίζει ο κ. Γαϊτάνης και καταλήγει: «Η καταπολέμηση των ανισοτήτων, της βίας και της μισαλλοδοξίας, η επικράτηση του κράτους δικαίου και η χρήση του ορθού πολιτικού λόγου είναι τα δικά μας όπλα. Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με μεγαλύτερη ένταση και είμαστε σίγουροι ότι θα την κερδίσουμε».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Τάσου Γαϊτάνη:

 «Τιμούμε σήμερα τη Διεθνή Ημέρα κατά του Φασισμού και του Αντισημιτισμού έχοντας πετύχει ως χώρα, η πρώτη στην Ευρώπη, τόσο την πολιτική, όσο και την ποινική καταδίκη των υμνητών του Ναζισμού.

Η προσπάθεια όμως της εκρίζωσης της φασιστικής συμπεριφοράς από την κοινωνία μας συνεχίζεται. Τα τελευταία γεγονότα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο δείχνουν ότι μπορεί το προσωπείο να αλλάζει, αλλά ο φασισμός υπάρχει και έχει το ίδιο περιεχόμενο.

Η καταπολέμηση των ανισοτήτων, της βίας και της μισαλλοδοξίας, η επικράτηση του κράτους δικαίου και η χρήση του ορθού πολιτικού λόγου είναι τα δικά μας όπλα. Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με μεγαλύτερη ένταση και είμαστε σίγουροι ότι θα την κερδίσουμε».