ΝΔ: Εκφράζουν τον κ. Τσίπρα οι απόψεις Μπαλαούρα;- Να πάρει θέση

ΝΔ: Εκφράζουν τον κ. Τσίπρα οι απόψεις Μπαλαούρα;- Να πάρει θέση

Ανακοίνωση με την οποία ζητά η Νέα Δημοκρατία από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση στο θέμα της αμυντικής θωράκισης της χώρας με αφορμή την τελευταία τοποθέτηση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλαούρα πως “άλλο να χάνεις νησιά, άλλο βραχονησίδες”.

Όπως υπενθυμίζει η Νέα Δημοκρατία, πριν την δήλωση του κ. Μπαλαούρα που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της εθνικής ανευθυνότητας ΣΥΡΙΖΑ είχαν προηγηθεί τοποθετήσεις όπως του κ. τον κ. Μπαλάφα, που είχε προτείνει παλαιότερα να το ρισκάρουμε με την Τουρκία μειώνοντας τις εξοπλιστικές δαπάνες, και του κ. Ζουράρι, με τη γνωστή ρήση πως δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο αν χάσουμε μερικά νησιά.

Η Νέα Δημοκρατία ζητά από τον κ. Τσίπρα να απαντήσει αν αυτές οι δηλώσεις τον εκφράζουν και να απαντήσει ποια είναι η επίσημη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις τελευταίες ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού σχετικά με τα αναγκαία μέτρα ενίσχυσης της αμυντικής θωράκισης της χώρας;

«Θα ψηφίσει τα νέα εξοπλιστικά, όταν έρθουν στη Βουλή; Θα πάρει καθαρή θέση ή θα προσθέσει άλλο ένα “παρών” στη θλιβερή συλλογή του, κρυβόμενος, αυτή τη φορά, πίσω από εθνικά επικίνδυνες τοποθετήσεις πρώην βουλευτών του»; καταλήγει η ανακοίνωση.