Ν. Ηλιόπουλος: Άμεσα εφαρμόσιμα τα μέτρα της Θεσσαλονίκης που παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας

Ν. Ηλιόπουλος: Άμεσα εφαρμόσιμα τα μέτρα της Θεσσαλονίκης που παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας
Νάσος Ηλιόπουλος
Eurokinissi

Ως άμεσα εφαρμόσιμα αξιολόγησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τα έντεκα μέτρα που παρουσίασε ο  Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι απαιτείται «μέτωπο προάσπισης της εργασίας και μέτωπο θωράκισης των εργαζομένων στις συνθήκες της πανδημίας».

«Η κυβέρνηση φθείρεται και οι πολίτες αρχίζουν να αναζητούν ξανά εναλλακτικές μπροστά στο φάσμα της κοινωνικής χρεοκοπίας», υπογραμμίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε συνέντευξή στη Real News.

«Τα έντεκα μέτρα», που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, είναι «άμεσα εφαρμόσιμα» και «περιλαμβάνουν τη στήριξη της εργασίας και όχι την αναστολή συμβάσεων και τις απλήρωτες υπερωρίες, τη στήριξη της δημόσιας Υγείας και Παιδείας, καθώς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με μία μη επιστρεπτέα ενίσχυση, μια λύση που ακολουθείται στην υπόλοιπη Ευρώπη», επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου χαρακτηρίζει «αστεία» την προσπάθεια της κυβέρνησης «να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τους αρνητές της μάσκας, σημειώνοντας ότι «η Ν.Δ. είναι αυτή που συναντήθηκε με τους αρνητές της μάσκας και τους κάθε λογής συνωμοσιολόγους» στα συλλαλητήρια εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών. «Οι μαθητές και οι μαθήτριες δεν αρνούνται τη μάσκα», τονίζει, αντίθετα «διεκδικούν τη μείωση των μαθητών ανά τμήμα και τις απαραίτητες προσλήψεις εκπαιδευτικών. Αυτά που θα έπρεπε εδώ και μήνες να σχεδιάσει η κυρία Κεραμέως».