Λοβέρδος: Ελάτε στις κάλπες μας μαζικά

Λοβέρδος: Ελάτε στις κάλπες μας μαζικά

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο Mega, επανέλαβε την πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να προσέλθουν στη ψηφοφορία για την εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής. «Kαλώ όλους τους πολίτες. Απευθύνομαι στο εθνικό ακροατήριο. Ελάτε στις κάλπες μας, ελάτε να γιορτάσουμε τη Δημοκρατία, ελάτε να διαλύσουμε τους κομματικούς μηχανισμούς», είπε ο κ. Λοβέρδος.

«Η Κεντρική Μακεδονία αποτελεί το δεύτερο μεγάλο μέρος της χώρας όπου ψηφοφόροι έρχονται στις δικές μας κάλπες. Το 2017 στις αντίστοιχες διαδικασίες ψήφισαν 30.000 άνθρωποι, και θέλουν να ξανακούσουν τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ. Να προχωρήσουμε με το όνομά μας. Αν γίνω πρόεδρος του κόμματος ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ θα ακουστεί το ίδιο βράδυ, θα κάνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το χρώμα μας θα είναι το πράσινο, το σύμβολό μας ο ήλιος», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

«Απευθύνομαι στο εθνικό ακροατήριο. Απευθύνομαι σε 11 εκατομμύρια ανθρώπους, σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και τους λέω: ελάτε στην κάλπη μας όσο μπορείτε περισσότεροι. Σήμερα έχουμε μια μέρα Δημοκρατίας. 17 Νοέμβρη. Σήμερα γιορτάζουμε τον αγώνα υπέρ της Δημοκρατίας. Γιορτάζουμε το Πολυτεχνείο. Σ' αυτή λοιπόν τη μέρα που σήμερα με ρωτάτε σας λέω, λέω στους πολίτες: ελάτε στις κάλπες μας μαζικά».

Ο υποψήφιος για την ηγεσία στο ΚΙΝΑΛ ανέφερε πώς όποιος θέλει τους μηχανισμούς υπερασπίζεται το μικρό ΚΙΝΑΛ σε βάρος του μεγάλου ΠΑΣΟΚ και θέλει να ελέγχει ένα κόμμα, το οποίο έχει προσφέρει στην Ελλάδα και για να ξαναπροσφέρει πρέπει να μεγαλώσει πολύ. «Δε με νοιάζει τι ψηφίσατε το 2015, δε με νοιάζει τι ψηφίσατε το 2019. Ελάτε στις κάλπες μας, ελάτε να γιορτάσουμε τη δημοκρατία, ελάτε να διαλύσουμε τους κομματικούς μηχανισμούς», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Παπανδρέου για εξωθεσμικά κέντρα και παράγοντες που παρεμβαίνουν στο κόμμα, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι «Δεν ξέρω τι εννοεί. Ο αγώνας μας είναι δημοκρατικός, ανοιχτός, καλώ όλους τους πολίτες και τους λέω ελάτε στις κάλπες μας μαζικά, σε μια γιορτή δημοκρατίας, να τσακίσουμε τους κομματικούς μηχανισμούς».

Απαντώντας, τέλος, στο γιατί να επιστρέψει κάποιος στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Λοβέρδος είπε «Γιατί είναι το κόμμα που άλλαξε την Ελλάδα, το κόμμα που διαθέτει τα καλύτερα στελέχη, γιατί είναι το κόμμα που εμπιστεύεται το 45% των πολιτών ότι μπορεί να το ξαναψηφίσει, και είναι το κόμμα με το οποίο η Ελλάδα θα κάνει τα μεγάλα της βήματα».