Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, 17:00

-A +A

Κλείνει ξανά το Κολέγιο Αθηνών λόγω κορονοϊού

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, 17:00
Κλείνει ξανά το Κολέγιο Αθηνών λόγω κορονοϊού
-A +A

Το κλείσιμο του κολεγίου για 15 μέρες ακόμη ανακοίνωσε η διεύθυνση του κολεγίου Αθηνών-Ψυχικού μετά την επιβεβαίωση κρούσματος κορονοϊού σε γονέα μαθητή του Προγράμματος IB και οι μαθητές κλήθησαν να αποχωρήσουν. 

Υπενθυμίζεται πως το σχολείο άνοιξε σήμερα, Δευτέρα, έπειτα από 15 ημέρες που ήταν κλειστό, καθώς τα παιδιά της 40χρονης τραπεζικού είναι μαθητές του Κολεγίου Αθηνών.

Η επίσημη ανακοίνωση του Κολεγίου Αθηνών από τη διευθύντρια Ιδιωτικού Λυκείου -Κολλέγιο Ψυχικού, Αναστασία Παπακωστοπούλου έχει ως εξής:

«Mετά από επίσημη ενημέρωση που λάβαμε από τον Ε.Ο.Δ.Υ. νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020 για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε γονέα μαθητή του Προγράμματος IB DP του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού, οι μαθητές μόνο του Προγράμματος ΙΒ αποχωρούν για προληπτικούς λόγους από το Σχολείο με δικό τους μέσο, από την κεντρική πύλη του campus Ψυχικού.

Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Κολλεγίου στο campus Ψυχικού θα λειτουργήσουν κανονικά έως το σχόλασμα και όλα τα σχολικά λεωφορεία θα αναχωρήσουν κανονικά. 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι νεωτέρας και για προληπτικούς λόγους δεν θα λειτουργήσουν οι απογευματινές δραστηριότητες του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Ειδικά Προγράμματα για τους μαθητές, Προγράμματα Επιμόρφωσης Ενηλίκων, Πρόγραμμα Άσκηση-Άθληση, Αντιπροσωπευτικές Ομάδες, Ομάδες ΣΑΚΑ), στο campus Ψυχικού».

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα