Τρίτη 7 Απριλίου 2020, 21:05

-A +A

Η προσπάθεια του Τσίπρα να «καπηλευθεί» τη μάχη γιατρών - νοσηλευτών

Τρίτη 7 Απριλίου 2020, 21:05
Η προσπάθεια του Τσίπρα να «καπηλευθεί» τη μάχη γιατρών - νοσηλευτών
-A +A

Με μία ανάρτηση στο Facebook o Aλέξης Τσίπρας επιχειρεί να «καπηλευθεί» για μικροκομματικούς λόγους τη μάχη που δίνουν γιατροί και νοσηλευτές συνδέοντας την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με τις κινητοποιήσεις που το προερχόμενο από το ΠΑΜΕ και αριστεριστικές οργανώσεις, προεδρείο των νοσοκομειακών γιατρών πραγματοποίησε σήμερα.

«Οι άνθρωποι που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία έχουν σηκώσει στην πλάτη τους όλη την Ελλάδα εν μέσω πανδημίας, αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακαλύπτοντας μάλιστα και προσπάθειες φίμωσής τους λέγοντας ότι «όσο και να προσπαθεί κανείς να τους φιμώσει με αποφάσεις διοικητών νοσοκομείων που απαγορεύουν δηλώσεις τους στα ΜΜΕ ή με αστυνομικούς που διαλύουν συγκεντρώσεις τους, η φωνή τους είναι τόσο δυνατή που θα φθάσει σε κάθε σπίτι».

Η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα εμφανής. Προερχόμενη ίσως και από το γεγονός πως οι νοσοκομειακοί γιατροί στις τελευταίες εκλογές γύρισαν την πλάτη στη συνδικαλιστική οργάνωση που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εντούτοις το γεγονός πως παρεμβαίνει με αυτό τον τρόπο σε λιγότερο από 24 ωρες από τη στιγμή που ο ίδιος δήλωνε ότι δεν προτίθεται να εκμεταλλευτεί την πανδημία για μικροπολιτικούς λόγους είναι ενδεικτικό των προθέσεών του. Πολώ δε μάλλον όταν ο ίδιος αναγνώριζε πως οποίος το επιχειρήσει αυτό θα κριθεί αρνητικά από τον λαό.

Σε κάθε περίπτωση η προσπάθεια να καταγγείλει την κυβέρνηση αλλά και το γεγονός πως επιχειρεί να εμπλέξει και την αστυνομία κάνοντας λόγο για αστυνομικούς «που διαλύουν συγκεντρώσεις» έρχεται να προστεθεί στο πακέτο των δισεκατομμυρίων που «μοίρασε» χθες.

Χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

«Χθες ήταν «οι ήρωες με τις λευκές και τις πράσινες μπλούζες», που τους χειροκροτάμε στα μπαλκόνια. Σήμερα οι ήρωες δε δικαιούνται να έχουν φωνή, όταν αυτή ενοχλεί την κυβέρνηση. Χθες πήγε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σε νοσοκομείο μαζί με τις κάμερες για να «τιμήσει τους ήρωες».

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, τους έστειλε τις αστυνομικές δυνάμεις για να διαλύσουν τη συγκέντρωσή τους στον Ευαγγελισμό.

Τους ήρωες τους θέλουμε δηλαδή στην πρώτη γραμμή, να διακινδυνεύουν τη ζωή τους, χωρίς πολλές φορές τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά όχι και να βγάζουν και γλώσσα. Να δουλεύουν τους θέλουμε. Όχι να διαμαρτύρονται, να ζητάνε προστατευτικά υλικά, διαγνωστικά τεστ, διορισμούς μόνιμων γιατρών και εν τέλει να μας χαλάνε το προφίλ.

Οι άνθρωποι που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία έχουν σηκώσει στην πλάτη τους όλη την Ελλάδα εν μέσω πανδημίας, αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης.

Όσο και να προσπαθεί κανείς να τους φιμώσει με αποφάσεις διοικητών νοσοκομείων που απαγορεύουν δηλώσεις τους στα ΜΜΕ ή με αστυνομικούς που διαλύουν συγκεντρώσεις τους, η φωνή τους είναι τόσο δυνατή που θα φθάσει σε κάθε σπίτι.

Γιατί αυτές τις μέρες κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια, κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, είναι στο πλευρό τους».

Δείτε την ανάρτηση:
 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα