7ος χρόνος, ημέρα 2150η
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Γεωργιάδης: Δημοσίευσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του

Γεωργιάδης: Δημοσίευσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του

Τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν περί μη εμβολιασμού του, επειδή κόλλησε τον ιό, αλλά και ότι δεν ήταν αρνητικός στο μοριακό τεστ που πραγματοποίησε πριν την εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, διέψευσε ο υπουργός Ανάπτυξης, δημοσιοποιώντας τόσο το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, όσο και τα αποτελέσματα του pcr τεστ. «Δέχτηκα μεγάλη τοξικότητα» σχολίασε ο υπουργός.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σημειώνοντας πως οι επικριτές τους «την πάτησαν» καθώς ο ίδιος είναι ιδιαίτερα σχολαστικός και κράτησε τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, τονίζοντας ότι «δυστυχώς τα τεστ δεν δείχνουν παρά μόνο εάν έχεις ιϊκό φορτίο εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή και τίποτε άλλο» και υπογραμμίζοντας πως η μόνη λύση είναι  το εμβόλιο.

Εξηγεί ότι η αύξηση του ιικού του φορτίου έγινε ξαφνικά το απόγευμα της Δευτέρας, έκανε πυρετό το βράδυ και σήμερα είναι από το πρωί απύρετος. «Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει προβαίνει στην δημοσιοποίηση αυτή γιατί έχει αντιμετωπίσει δύο κατηγορίες. Στην πρώτη απαντά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού λέγοντας: «Κανονικά θα πίστευε κάποιος ότι σε μία ασθένεια ενός οποιουδήποτε ανθρώπου άπαντες θα έδειχναν συμπάθεια. Εγώ από χθες δέχθηκα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ αλλά και μεγάλη τοξικότητα. Δύο οι βασικές κατηγορίες Α) δεν έχω εμβολιαστεί κλπ Ιδού το Πιστοποιητικό μου λοιπόν».

Στη δεύτερη κατηγορία παραθέτει το έγγραφο από τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ σημειώνοντας: «β) ότι πήγα στο Προεδρικό και πρέπει να ελεγχθούν κλπ. Επειδή όμως είμαι φοβερά σχολαστικός την πάτησαν.Επειδή ακριβώς όλη την περασμένη εβδομάδα ταξίδευσα σε διάφορα μέρη, πριν πάω στο Προεδρικό ζήτησα και έκανα pcr και ήμουν αρνητικός. Έκανα και rapid στον αντ1 Δευτέρα πρωί»