Εξωτικά ραντεβού και Πανικός απόψε στο Mega Cinema

Εξωτικά ραντεβού και Πανικός απόψε στο Mega Cinema

Σάββατο και η νύχτα είναι MEGA CINEMA όπως πάντα. Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το τηλεοπτικό κοινό συντονίζεται στη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού κι ό,τι καιρό και να κάνει έξω μέσα έχει καλοκαίρι, με χαβανέζικα τοπία και σασπένς συνοδευόμενο από ποπ κορν και σπιτικά σνακ.

Αυτό το Σάββατο 6 Ιουνίου, στο Mega Cinema, το γέλιο και ο πανικός χορηγούνται σε ίσες δόσεις στους λάτρεις του κινηματογράφου.

Για αρχή, στις 20.50, το κοινό θα ανακαλύψει πώς γίνεται να είναι «Κάθε φορά πρώτη φορά», στην αισθηματική κωμωδία του Πίτερ Σιγκάλ με τον Άνταμ Σάντλερ, ως Χένρι, στην εξωτική Χαβάη, να υποβάλλεται στο μαρτύριο της σταγόνας και των ..πενήντα πρώτων ραντεβού, αφού η αγαπημένη του, Λούσι, που υποδύεται η απολαυστική Ντρου Μπάριμορ, πάσχει από απώλεια μνήμης κι εκείνος είναι αναγκασμένος να της ξανασυστήνεται καθημερινά και να δίνει τη μάχη να κερδίσει την καρδιά της από την αρχή, κάθε φορά, σαν να είναι η πρώτη φορά.

Στις 22.50 τα περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά με την κινηματογραφική πλοκή να περιορίζεται σε ένα μόνο ... «Δωμάτιο Πανικού». Η Τζόντι Φόστερ στην προσπάθειά της να προστατεύσει την κόρη της από αδίστακτους διαρρήκτες πρωταγωνιστεί για 109 λεπτά σε ένα άκρως κλειστοφοβικό θρίλερ. Μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, το κοινό θα ζήσει μαζί της την αγωνία αν τελικά θα αντέξει η ατσάλινη πόρτα σε ένα δωμάτιο υψίστης ασφαλείας.

Μια νύχτα ειδικά σκηνοθετημένη από τους ανθρώπους του Mega για να περάσουν οι τηλεθεατές που θα επιλέξουν για συντροφιά τους την κινηματογραφική ζώνη του μεγάλου καναλιού ένα αξέχαστο σαββατόβραδο με το κάθε καρέ να ενεργοποιεί όλη την παλέτα των συναισθημάτων από την αναπαυτική θέση του καναπέ του σπιτιού τους.