Εύκολη νίκη Τσιτσιπά στο Australian Open - Κέρδισε τον Σίνερ με 3-0

Εύκολη νίκη Τσιτσιπά στο Australian Open - Κέρδισε τον Σίνερ με 3-0

Την καλύτερη του εμφάνιση, μέχρι στιγμής στη Μελβούρνη, πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος νίκησε με 3-0 τον Γιανίκ Σίνερ, τον Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης  και προκρίθηκε πανηγυρικά στην τελική τετράδα του Australian Open.

Σημειώνεται πως αυτή θα είναι η τρίτη του παρουσία σε ημιτελικούς στη Μελβούρνη κι η δεύτερη συνεχόμενη (2019, 2021) με τον Στέφανο Τσιτσιπά  να αντιμετωπίζει τον νικητή του αγώνα του Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Φελίξ Οζε Αλιασίμ.
 

...

Ο τελευταίος πόντος κι οι πανηγυρισμοί του Τσιτσιπά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον ταλαντούχο Ιταλό, No. 10 στον κόσμο κι έκλεισε και φέτος θέση στην τετράδα του Australian Open.

Το τελικό 3-0 (6-3, 6-4, 6-2) αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μη αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον Γιανίκ Σίνερ και να πανηγυρίζει στο φινάλε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το ιδιαίτερο μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν χάλασε τη συνήθεια του κι έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στην κάμερα του Australian Open, μετά την πρόκριση του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας τενίστας έγραψε στην κάμερα “Hoppipola”. Πρόκειται για το τραγούδι ενός ισλανδικού ποπ-ροκ συγκροτήματος, των Sigur Ros , με σημασία “πηδώντας στις λακκούβες”.

..