Χαλκιδική - Δήμος Κασσάνδρας: Εντός της ημέρας η αποκατάσταση της βλάβης σε γεώτρηση της Κρυοπηγής

Εντός της ημέρας η αποκατάσταση της βλάβης σε γεώτρηση της Κρυοπηγής

Εντός της ημέρας και όσο το δυνατόν πιο σύντομα αναμένει την αποκατάσταση της εκτεταμένης βλάβης που σημειώθηκε χθες το πρωί σε γεώτρηση της Κρυοπηγής στο Δήμο Κασσάνδρας νομού Χαλκιδικής η δήμαρχος, Αναστασία Χαλκιά, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο σημείο και φροντίζουν για την αποκατάσταση της ζημιάς», ανέφερε η δήμαρχος Κασσάνδρας τονίζοντας ότι «πρόκειται για εκτεταμένη βλάβη που μπορεί να μην στέρεψε τις βρύσες των δημοτών και επισκεπτών της Κρυοπηγής, δημιούργησε ωστόσο προβλήματα στην υδροδότηση των σημείων της περιοχής που βρίσκονται κυρίως ψηλά. Σε κάθε περίπτωση, υδροφόρα του Δήμου δίνουν νερό στους δημότες και επισκέπτες της περιοχής».

Εντωμεταξύ, με σημερινό της μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Χαλκιά δήλσσε απευθυνόμενη στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής: «Εκτεταμένη βλάβη καταγράφηκε στη γεώτρηση της Κρυοπηγής και από την πρώτη στιγμή όλα τα συνεργεία του Δήμου Κασσάνδρας, δίνουν μέρα και νύχτα μάχη με το χρόνο για την αποκατάσταση της. Η βλάβη στη γεώτρηση είναι πολύ μεγάλη. Έφτασα επί τόπου από την πρώτη στιγμή και ενημερώνομαι συνεχώς για την πορεία των εργασιών. Ζητούμε συγγνώμη, καθώς και την κατανόηση όλων. Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται και αναμένουμε να λυθεί σε σύντομο χρόνο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ