Εννέα συλλήψεις για σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στην οποία εμπλέκονται δύο αστυνομικοί

Εννέα συλλήψεις για σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στην οποία εμπλέκονται δύο αστυνομικοί

Έντεκα άτομα εμπλέκονται, συνολικά, στη σοβαρή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης, στην οποία πρωτεύοντα ρόλο έπαιζαν δύο αστυνομικοί και εξιχνιάστηκε μετά από πληροφορίες και μεθοδικές έρευνες από την Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Σήμερα αναμένονται ανακοινώσεις για την υπόθεση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί εννέα από τους κατηγορούμενους, εκ των οποίων ο ένας από τους αστυνομικούς, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, (μετατέθηκε προσφάτως στην υπηρεσία πεζών περιπολιών, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ακόμα η μετάθεση λόγω αναρρωτικής άδειας) και οκτώ Αλβανοί.

Ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος κατάγεται από την Θεσσαλία και υπηρετεί στα Γρεβενά, απολογήθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ενώ αναζητείται ένας ακόμα Αλβανός, γνωστός στις αρχές, ο οποίος φέρεται και ως αρχηγός του κυκλώματος.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, έχουν βρεθεί ποσότητες ναρκωτικών και όπλα, σε σπίτι στα βόρεια της Αττικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σπείρα διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, κυρίως στην Αττική, αλλά και στα Τρίκαλα, όπου επίσης τα μέλη της δραστηριοποιούνταν και σε άλλες παράνομες ενέργειες.