Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, 10:30

-A +A

Έμβασμα 30.000 ευρώ έστειλε ο Α. Αρτεμίου στον Μ. Πετσίτη

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, 10:30
Έμβασμα 30.000 ευρώ έστειλε ο Α. Αρτεμίου στον Μ. Πετσίτη
-A +A

Μια νέα αποκάλυψη προστίθεται στην σκιώδη υπόθεση γύρω από το όνομα του Μανώλη Πετσίτη, καθώς όπως αποκαλύπτεται, τον Ιούλιο του 2017 εστάλη έμβασμα 30.000 ευρώ από το γραφείο του δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου προς τον Μανώλη Πετσίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protagon.gr, λίγες ημέρες αργότερα ξεκίνησε η διαδικασία διάλυσης μίας εκ των offshore των Panama Papers του κύπριου δικηγόρου, της Pizzazz Ltd, η οποία είχε ως αντικείμενο ένα συμβόλαιο συμβουλευτικών υπηρεσιών για προϊόντα λιπασμάτων, καθώς και τραπεζικό λογαριασμό σε κυπριακό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Το έμβασμα των 30.000 ευρώ έφτασε σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του Μανώλη Πετσίτη στις 12 Ιουλίου 2017 και φέρεται να είχε σταλεί από λογαριασμό του δικηγορικού γραφείου Αρτεμίου, Πιερή & Συνεργάτες, στην κυπριακή τράπεζα RCB, γνωστή και ως Russian Commercial Bank (Cyprus).

O ίδιος τραπεζικός λογαριασμός του δικηγορικού γραφείου χρησιμοποιούνταν για την εξόφληση οφειλών προς την Mossack Fonseca, την παναμέζικη νομική εταιρεία απ' όπου διέρρευσαν τα Panama Papers, για τη διαχείριση και τα λειτουργικά τέλη των offshores. 

 

-A +A
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα