Δεν εμβολιάστηκα εκτός σειράς, συνεχής και κατευθυνόμενη σπίλωση
Πρύτανης ΑΠΘ

Δεν εμβολιάστηκα εκτός σειράς, συνεχής και κατευθυνόμενη σπίλωση

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου δημοσίευμα που τον φέρει να εμβολιάστηκε εκτός σειράς κατά του κορωνοϊού και επισημαίνει ότι συμπεριελήφθην στη λίστα των καθηγητών προς εμβολιασμό, ως επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. 

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα του Documento που τον έφερε να έχει εμβολιαστεί  εκτός σειράς, «παρακάμπτοντας παθολόγους του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

"Η συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο δεν με αγγίζει", σημειώνει χαρακτηριστικά. 

Η πλήρης δήλωση του Πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητή Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος
Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, κ. Νικολάου Γ. Παπαϊωάννου έχει ως εξής:

«Σχετικά με δημοσίευμα που ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς δηλώνω τα εξής:
Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολιαστικών Αρχών έγινε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο δεν με αγγίζει.
»