Χαρδαλιάς για Τσιόδρα: «Είναι παρών, με περισσότερο focus στο επιδημιολογικό»

Χαρδαλιάς για Τσιόδρα: «Είναι παρών, με περισσότερο focus στο επιδημιολογικό»

«Ο κ. Τσιόδρας είναι παρών, με περισσότερο focus στο επιδημιολογικό», δήλωσε ο Ν. Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πανδημία, τονίζοντας πως συζητούν μαζί του καθημερινά και πως ο ίδιος έχει επιλέξει να εμφανίζεται όταν κρίνει πως είναι απαραίτητο.

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για την απουσία του κ. Τσιόδρα από την ενημέρωση, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σημείωσε ότι «λειτουργούμε σαν μια ομάδα όλοι μαζί όπως και στην αρχή της πανδημίας».

Αναφερόμενος σε φήμες που έχουν κυκλοφορήσει περί διαφωνιών του κ. Τσιόδρα με τα μέτρα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε: «Είμαστε όλοι μια οικογένεια και υπάρχουν και διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες του Σωτήρη σε σχέση με όσα έχουμε αποφασίσει».

Ακόμη, ανέφερε πως ο κ. Τσιόδρας είναι «ένας άνθρωπος που έχει χαμηλό προφίλ, αλλά δουλεύει αδιάκοπα από την πρώτη στιγμή και αυτή τη στιγμή ακόμα περισσότερο από την εποχή των ενημερώσεων για να μπορέσει επιστημονικά να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί».

Για το ίδιο θέμα ο υφυπουργός Υγείας κ. Κοντοζαμάνης, είπε πως ο καθηγητής περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο υπουργείο. «Έρχεται μαζί μας το πρωί και φεύγει το βράδυ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά του ο Γκίκας Μαγιορκίνης είπε ότι «το περιεχόμενο της ενημέρωσης το συζητάμε με τον κύριο καθηγητή και το πρωί και το απόγευμα και το συζητήσαμε λίγο πριν βγούμε και εδώ, οπότε να ξέρετε ότι είναι πλήρως ενήμερος για την ενημέρωση».