British Airways: Ακύρωση πτήσεων από και προς την Κίνα λόγω κορονοϊού

British Airways: Ακύρωση πτήσεων από και προς την Κίνα λόγω κορονοϊού

Ακύρωσε όλων των πτήσεων της προς την ηπειρωτική Κίνα μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ανακοίνωσε σήμερα η British Airways, καθώς η βρετανική κυβέρνηση διατηρεί σε ισχύ την ταξιδιωτική οδηγία προς τους Βρετανούς πολίτες να αποφεύγουν τις μη απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις στη χώρα αυτή, λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

«Ακυρώσαμε τις πτήσεις από και προς το Πεκίνο και τη Σαγκάη μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020» ανέφερε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Οι πτήσεις προς και από το Χονγκ Κονγκ εκτελούνται κανονικά. Επικοινωνούμε με τους πελάτες μας (που είχαν κλείσει εισιτήρια για τις πτήσεις που ακυρώθηκαν) για να συζητήσουμε τις επιλογές τους, όπως το κλείσιμο εισιτηρίων με άλλους αερομεταφορείς, εφόσον είναι εφικτό, την αποζημίωσή τους ή το ταξίδι τους με την BA σε υστερότερη ημερομηνία», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Εξάλλου, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, τον περασμένο μήνα ο κρατικός αερομεταφορέας της Βρετανίας είχε ακυρώσει τις πτήσεις της προς το Πεκίνο και τη Σαγκάη ως τα τέλη Φεβρουαρίου.