7ος χρόνος, ημέρα 2225η
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021

Βασιλακόπουλος: Ο εμβολιασμός αυξάνεται με πειθώ, υποχρεωτικότητα και μεγάλους περιορισμούς

Βασιλακόπουλος: Ο εμβολιασμός αυξάνεται με πειθώ, υποχρεωτικότητα και μεγάλους περιορισμούς
Eurokinissi

Έκκληση για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών έκανε ο πνευμονολόγος, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ορμώμενος από τους 115 συνολικά θανάτους, νέων 18 - 35 ετών αλλά και από τα 3 παιδιά που έχασαν τη ζωή του από τον κορονοϊό.

Για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας αλλά και το εμβολιαστικό πρόγραμμα μίλησε μεταξύ άλλων ο πνευμονολόγος, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Όπως είπε στην ΕΡΤ το πρωί της Δευτέρας αναφερόμενος στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, «ο εμβολιασμός αυξάνεται με την πειθώ, με την υποχρεωτικότητα και με μεγάλους περιορισμούς στους μη εμβολιασμένους έτσι ώστε να μην μπορεί ο άλλος να παραμένει εύκολα ανεμβολίαστος και να πάει να εμβολιαστεί. Δεν υπάρχει άλλη λύση».

Ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αφορμή τους θανάτους τριών νέων ανθρώπων το τελευταίο 24ωρο, τόνισε ότι «το να αφήνουμε την ατομική ελευθερία στον καθένα έχει και ένα όριο. Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα έχουμε 115 νεκρούς από 18 -35 και 3 παιδιά που πέθαναν. Κάτι πρέπει να κάνουμε για να αυξηθούν τα εμβόλια».