7ος χρόνος, ημέρα 2099η
Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Αποτελέσματα ρεκόρ για την Dell Technologies

Αποτελέσματα ρεκόρ για την Dell Technologies

Έσοδα ρεκόρ για ολόκληρο το έτος ύψους 24,5 δισ. δολ., κατέγραψε η Dell Technologies, σημειώνοντας άνοδο 12%, χάρη στην ανάπτυξη των τμημάτων Infrastructure Solutions, Client Solutions και VMware. Παράλληλα, η εταιρεία κατέγραψε λειτουργικά έσοδα ρεκόρ για το πρώτο τρίμηνο, ύψους 1,4 δισ. δολ. και λειτουργικά έσοδα εκτός GAAP ύψους 2,7 δισ. δολ., σημειώνοντας αύξηση 26%.

Τα απομειωμένα κέρδη ανά μετοχή αυξήθηκαν κατά 495% στα 1,13 δολ., τα απομειωμένα κέρδη εκτός GAAP ανά μετοχή αυξήθηκαν κατά 59% στα 2,13 δολ.

«Έχει υπάρξει σημαντική επιτάχυνση στον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλο τον κόσμο και μπορείτε να το δείτε στα αποτελέσματά μας με ρεκόρ έσοδα πρώτου τριμήνου 24,5 δισ.δολ. Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι πελάτες στρέφονται στην Dell Technologies για να βοηθήσουν στην οικοδόμηση του ψηφιακού τους μέλλοντος», δήλωσε ο Jeff Clarke, διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Dell Technologies.

«Κοιτάζοντας μπροστά, βλέπουμε την τεχνολογία να γίνεται όλο και πιο κεντρική για την παγκόσμια οικονομία και κοινωνία. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας και για το μέλλον που τροφοδοτείται με τα δεδομένα που δημιουργούμε».