Τι γυρεύουν τα Teletubbies στο Bitcoin;

Τι γυρεύουν τα Teletubbies στο Bitcoin;

Τα Τελετάμπις (Teletubbies) μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές παιδικές σειρές, που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας για το BBC μας δημιούργησε τουλάχιστον το ενδιαφέρον με την σύντομη ανακοίνωση τους. Η σειρά που έχει προβληθεί σε 111 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 41 γλώσσες, ενώ σήμερα γιορτάζει την 24η επέτειο από την πρώτη τους προβολή.

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα Τελετάμπις με το Bitcoin, αυτό είναι αλήθεια δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την ανακοίνωση τους στο υπόλοιπο της εβδομάδας. Η σειρά με αινιγμσυικό tweet, δήλωσε πως έχει μεγάλα νέα...

Ελπίζουμε να μην είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο, ωστόσο και να είναι μικρή επιρροή θα έχει στην διακύμναση του Bitcoin που προσπαθεί να σπάσει το φράγμα των $60.000.

Παρακολουθώντας τις εκδόσεις των νέων stablecoins, είμαστε αισιόδοξοι- καθώς αυτά είναι ιστορικό που έχει οδηγήσει σε μεγαλύτερς αποτιμήσεις τα ψηφιακά νομίσματα. Αντίστοιχα-εξαργυρώσεις προμήνυαν πτώση. Αντίστοιχα τόσο ο συνολικός όγκος κυκλοφορίας, αλλά και οι
καταθέσεις στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων άγγιξαν νέο υψηλό χθες.

Η συγκεκριμένη κατάσταση δείχνει πως λιγότεροι κάνουν cash out, ενώ περισσότεροι αγοράζουν stablecoins με παραδοσιακά νομίσματα με απώτερο σκοπό να επενδύσουν στα κρυπτονομίσματα.

Την στιγμή που το Bitcoin σημειώνει τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ το Q1 2021, ο χρυσός σημειώνει πτώση 11% - μία από τις μεγαλύτερες πτώσεις που έχει καταγράψει ποτέ την ίδιο χρονική περίοδο- παρόλο το αφήγημα του πληθωρισμού και τα πακέτα διάσωσης της οικονομίας.

Παράλληλα η Golman Sachs ανακοίνωσε πως επενδυτικά προιόντα κρυτπονομισμάτων θα είναι διαθέσιμα στους πελάτες του Private Wealth Management το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Στο συγκεκριμένο τμήμα συγκαταλέγονται πελάτες που μπορούν να επενδύσουν τουλάχιστον $25
εκατομμύρια και περιλαμβάνει family offices, κληροδοτήματα, αλλά και επιφανείς ιδιώτες.

Σύμφωνα με την Mary Rich, επικεφαλή των ψηφιακών νομισμάτων της τράπεζας το τμήμα θα εξυπηρετεί τόσο ψηφιακά Bitcoin, αλλά και δομημένα επενδυτικά προιόντα. Η ανακοίνωση έρχεται λίγο μετά την αντίστοιχη της Morgan Stanley νωρίτερα τον Μάρτιο.