Euroxx: Αναμένει κέρδη άνω του 80% για την μετοχή της Lamda Development

Euroxx: Αναμένει κέρδη άνω του 80% για την μετοχή της Lamda Development

Κέρδη άνω του 80% για την μετοχή της Lamda Development αναμένει η χρηματιστηριακή Euroxx, η οποία παράλληλα μειώνει την τιμή-στόχο στα 11 ευρώ από 12,60 ευρώ προηγουμένως διατηρώντας αμετάβλητη τη σύσταση “overweight”. 

Ακόμη, στο σημείωμά της για την Lamda, η Euroxx επισημαίνει πως το περιθώριο ανόδου του έργου στο Ελληνικό δεν έχει ακόμα συμπεριληφθεί στα τρέχοντα επίπεδα τιμών και άρα δεν έχει αποτυπωθεί στα ταμπλό.

Η τελετή για την έναρξη των κατεδαφίσεων/αρχικών κατασκευαστικών έργων στις 3 Ιουλίου με την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σηματοδότησε την έναρξη του έργου-ορόσημου του Ελληνικού και η Lamda Development πλέον αναμένει τη μεταβίβαση δικαιωμάτων έως τις 31 Οκτωβρίου του 2020.

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, η Lamda Development, ως ο κύριος κατασκευαστής και κατά 100% ιδιοκτήτης του έργου, παραμένει το καλύτερο όχημα για άμεση έκθεση στο μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης της Ευρώπης με συνολικό προϋπολογισμό 8 δισ. ευρώ.

Επίσης, σύμφωνα με τις αναθεωρημένες προβλέψεις της Euroxx, η Lamda προσφέρει ακόμα σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, για παράδειγμα κάνει λόγο για άνοδο στην καθαρή αξία ενεργητικού (NAV) κατά 68%, σημαντικό μέρος της οποίας θα πραγματοποιηθεί εντός πέντε ετών.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την έκθεση.