Μπακογιάννης για εκδήλωση Πρωτοχρονιάς: Το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια

Μπακογιάννης για εκδήλωση Πρωτοχρονιάς: Το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια

«Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες για το κόστος της πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης, επισημαίνοντας πως αυτό δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Στην ίδια ανάρτηση ο Κώστας Μπακογιάννης εύχεται καλά Χριστούγεννα σε όλους - και σε αυτούς που διαμαρτύρονται - σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο….». 

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρει τα εξής:

«Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!»