Γυναίκα μέλος του PKK σκοτώθηκε από την αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη

Γυναίκα μέλος του PKK σκοτώθηκε από την αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη

Μια γυναίκα που ήταν σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές μέλος του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία χθες το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε κατά τη διάρκεια επιχείρησης των δυνάμεων της τάξης στην περιοχή Σαντζάκτεπε, στην Κωνσταντινούπολη, βάσει πληροφοριών που υπήρχαν για την παρουσία μαχητών του PKK «που είχαν πάει εκεί από αγροτικές περιοχές για να διαπράξουν επιθέσεις αυτοκτονίας», διευκρίνισε το πρακτορείο.

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και τρεις άλλοι που βρισκόντουσαν σε διαμέρισμα της περιοχής στο οποίο έγινε η επιχείρηση των δυνάμεων της τάξης συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, σύμφωνα με το Dogan.

Η αστυνομία συνέλαβε επίσης σήμερα το πρωί 10 άτομα τα οποία φέρεται να είναι μέλη μιας παράνομης οργάνωσης της άκρας αριστεράς, το Κομμουνιστικό Μαρξιστικό-Λενινιστικό Κόμμα (MLKP), σε άλλη επιχείρηση που πραγματοποίησε σε πολλές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε παράλληλα το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ