8ος χρόνος, ημέρα 2480η
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Επίθεση από αναρχικούς σε γραφεία καθηγήτριας του Παντείου

Επίθεση από αναρχικούς σε γραφεία καθηγήτριας του Παντείου

Στο στόχαστρο αναρχικών μπήκαν τα γραφεία της καθηγήτριας του Παντείου πανεπιστημίου, Χριστίνας Ζαραφωνίτου, την οποία με ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν «αρχιεγκληματολόγο», σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Ντίνο Γιαγτζόγλου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η κυρία Ζαραφωνίτου στην Αστυνομία, οι νεαροί μπήκαν στο γραφείο της στο Πάντειο πανεπιστήμιο, την ώρα που η ίδια απουσίαζε και αφού έσπασαν την πόρτα προκάλεσαν φθορές.

Την υπόθεση χειρίζεται η Κρατική Ασφάλεια ενώ για το συμβάν οι δράστες της επίθεση ανήρτησαν ανακοίνωση σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Σήμερα, 28/2 επιτεθήκαμε στο γραφείο της διευθύντριας-καθηγήτριας του μεταπτυχιακού της εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ως ένδειξη ελάχιστης αλληλεγγύης στον σύντροφό μας και απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου που αυτή τη στιγμή βλέπει τον θάνατο με τα ίδια του τα μάτια ενώ το σώμα του στραγγίζεται κυριολεκτικά μέσα στα κολαστήρια της ελληνικής δημοκρατίας. Το μόνο που απαιτεί ο Ντίνος είναι να μεταφερθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού για να μπορεί να βρίσκεται κοντά στον δικηγόρο, τους συντρόφους του και τα φιλικά του πρόσωπα.

Το υπουργείο δικαιοσύνης και συγκεκριμένα το κάθαρμα που λέγεται Φυτράκης παίζουν με τα νεύρα ενός ολόκληρου κόσμου εντός και εκτός των φυλακών που βλέπουν ένα άτομο που δίνει στον αγώνα νου ψυχή και σώμα να χάνεται.

Ο στόχος μας συνδέεται άμεσα με την υπόθεση του Ντίνου και όλων όσων έχουν τσακιστεί κάτω από την τρομό-αντζέντα.

Η Χριστίνα Ζαραφωνίτου κατέχει κομβικό ρόλο στην αντ-εγκληματική, αντ-εξεγερτική και αντι-μεταναστευτική πολιτική του ελληνικού κράτους.

Το ελληνικό κράτος, όπως και κάθε κράτος έχει να αντιμετωπίσει εσωτερικούς εχθρούς και οι προσφορές της κυρίας Ζαραφωνίτου στην αντιμετώπιση τους ποικίλουν.....».

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews