Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού ο Κ. Τασούλας - «Η ελπίδα διαδέχεται τον φόβο»

Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού ο Κ. Τασούλας - «Η ελπίδα διαδέχεται τον φόβο»

Εμβολιάστηκε κατά του κορoνοϊού και ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, στις 3 μ.μ. στον «Ευαγγελισμό», και σε δήλωσή του, αμέσως μετά τον εμβολιασμό, τόνισε ότι πλέον «η ελπίδα διαδέχεται τον φόβο». 

Ο Πρόεδρος της Βουλής έγινε ο έκτος άνθρωπος που έλαβε την πρώτη δόση του εμβόλιου στη χώρα μας, αφού νωρίτερα είχαν εμβολιαστεί κατά της covid-19, η νοσηλεύτρια του Ευαγγελισμού, Ευσταθία Καμπισιούλη, ο 88χρονος Μιχάλης Γιοβανίδης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης και ο Σωτήρης Τσιόδρας. 

«Το 2020 ξεκίνησε με μία απροσδόκητη αγωνία που μετατράπηκε σε φόβο και που κατέκλυσε όλο τον κόσμο», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Τασούλας, για να προσθέσει: «Μία πρωτόγνωρη πανδημία από αυτές που εμφανίζονται κάθε εκατό χρόνια, σκόρπισε απελπισία, φόβο και άλλαξε τις ζωές όλου του κόσμου και στη χώρα μας».

Όπως υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Βουλής, «κλείνοντας το 2020, την αγωνία και τον φόβο, τα διαδέχεται η ελπίδα, η επιστήμη, η συνεργασία και η λογική, οι οποίες κέρδισαν το στοίχημα και τώρα απομένει σε όλους εμάς μια πρωτόγνωρη γοητεία. Η γοητεία της ευθύνης να αλλάξουμε τη ζωή μας. Όσο περισσότεροι εκμεταλλευθούμε και αξιοποιήσουμε αυτή τη συνεργασία επιστήμης και λογικής τόσο πιο ισχυρή θα είναι η αντεπίθεση της υγείας έναντι αυτής της πανδημίας».

Ο κ. Τασούλας έστειλε το μήνυμα πως «το 2021 είναι η χρονιά της ελπίδας και της ελευθερίας. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που μετέχω σε αυτή την προσπάθεια και αν μου επιτρέπεται, καλώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να απολαύσουν αυτή την πρωτόγνωρη γοητεία ευθύνης και ελευθερίας που τους χαρίζει η εξασφάλιση της υγείας του με αυτόν τον εμβολιασμό».