«Δε θα επιτρέψουμε σε έναν απατεώνα όπως ο Trump να αναλάβει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα»

«Δε θα επιτρέψουμε σε έναν απατεώνα όπως ο Trump να αναλάβει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε σε έναν απατεώνα όπως ο Donald Trump να πάρει τον έλεγχο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος» διεμήνυσε σήμερα ο εσωκομματικός του αντίπαλος Marco Rubio, ανεβάζοντας τους τόνους εναντίον του δισεκατομμυριούχου που παραμένει το φαβορί για το χρίσμα του κόμματος στις προκριματικές εκλογές.

Μία ημέρα μετά την τεταμένη τηλεοπτική αναμέτρηση όπου οι τρεις επικρατέστεροι υποψήφιοι, ο Donald Trump, ο Ted Cruz και Marco Rubio διασταύρωσαν τα ξίφη τους, ο 44χρονος γερουσιαστής της Φλόριντας συνέχισε τις λεκτικές επιθέσεις εναντίον του μεγιστάνα του κτηματομεσιτικού τομέα, που έχει επικρατήσει στις προκριματικές εκλογές σε τρεις από τις τέσσερις Πολιτείες που έχουν ήδη ψηφίσει.

«Ο Donald Trump θα παρουσιάζει τον εαυτό του διαρκώς ως κάποιον που υπερασπίζεται τους εργάτες, όμως ο απολογισμός των όσων έπραξε τα τελευταία 35 χρόνια καταδεικνύει ότι είναι εναντίον τους» επισήμανε ο Marco Rubio σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

«Δεν είναι διόλου έτοιμος να αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ, αρνείται να απαντήσει σε κάθε πολιτική ερώτηση επί συγκεκριμένων ζητημάτων που του τίθεται δημοσίως, δεν έχει κανένα σχέδιο για θέματα όπως για παράδειγμα την ιατροφαρμακευτική ασφάλιση» σημείωσε ο γερουσιαστής της Φλόριντας.

«Πρόκειται για τη σημαντικότερη κυβερνητική θέση στην υφήλιο και βρισκόμαστε στο σημείο να αναθέσουμε την ηγεσία του συντηρητικού κόμματος σε κάποιον που δεν έχει την παραμικρή ιδέα για οποιοδήποτε ζήτημα, βρισκόμαστε στο σημείο να δώσουμε τους κώδικες του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ σε κάποιον απόλυτα ασταθή».

Υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είναι το αουτσάιντερ στην κούρσα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο Marco Rubio εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα επικρατήσει στις εκλογές στην πολιτεία του την Φλόριντα, που αναμένεται να διεξαχθούν την 15η Μαρτίου κι όπου οι δημοσκοπήσεις δίνουν ένα ευρύ προβάδισμα στον Donald Trump.

«Θα νικήσουμε στην Φλόριντα, γνωρίζω καλά την Πολιτεία μας και δεν θα ψηφίσει για κάποιον όπως ο Donald Trump. Αναγνωρίζω ότι θα εξάψει την περιέργεια ορισμένων, πρόκειται (άλλωστε) για έναν καλό ομιλητή κι ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δίνει μάχη για τους πολίτες των κατώτερων κοινωνικά στρωμάτων. Ωστόσο είναι εναντίον αυτών των πολιτών εδώ και 40 χρόνια και κάθε φορά που μία από τις επιχειρήσεις του βάζει λουκέτο, γνωρίζετε ποιοι δεν αποζημιώνονται; Οι υπάλληλοι που εργάζονται για εκείνον» κατέληξε ο Rubio.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ