Β. Λεβέντης: 2-3 βουλευτές από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι θα στηρίξουν τον Τσίπρα για το ασφαλιστικό

Β. Λεβέντης: 2-3 βουλευτές από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι θα στηρίξουν τον Τσίπρα για το ασφαλιστικό

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων,  Βασίλης Λεβέντης, δήλωσε πως δεν θα ψηφίσει το ασφαλιστικό τόνισε, όμως, πως θα βάλουν πλάτη βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Σύμφωνα με την «iefimerida» ο  κ. Λεβέντης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό στο «BHMA FM» δήλωσε ότι γνωρίζει πως δύο - τρεις βουλευτές από τα δύο αυτά κόμματα θα φύγουν και θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό στην περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Όποιος ψηφίσει το ασφαλιστικό θα έχει μεγάλο πολιτικό κόστος, υποστήριξε ο κ. Λεβέντης και χαρακτήρισε το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών προσχηματικό. «Μας φώναξε ο κ. Τσίπρας για να μας κάνει ανακοινώσεις και όχι για να συζητήσουμε ουσιαστικά» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων βλέποντας χθες στο συνέδριο της ΓΣΕΒΕΕ στα διπλανά καθίσματα τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον κ. Θεοχαρόπουλο, τους είπε:

«Τι είναι αυτά που λέει ο Τσίπρας, ότι θα μπω στην κυβέρνηση; Εγώ μίλησα μόνο για οικουμενική, έχω και μάρτυρες τους αρχηγούς. Τι να πάω να κάνω εγώ, «τσόντα» δεν γίνομαι».

Στη συνέχεια, ρώτησε τους συνομιλητές του ποια είναι η γνώμη τους. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ του ανέφερε την πάγια θέση του κόμματος για φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας, με μεταρρυθμιστικό και προοδευτικό πρόσημο. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κούνησε το κεφάλι και είπε:

«Θα στείλω επιστολή στον Τσίπρα και δεν θα πάω στη συνάντηση από τη στιγμή που ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει οικουμενική».