8ος χρόνος, ημέρα 2392η
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

M. Λοΐζου: «Γλωσσικό ατόπημα» στο twitter η αναφορά μου στα θύματα της 17Ν

M. Λοΐζου: «Γλωσσικό ατόπημα» στο twitter η αναφορά μου στα θύματα της 17Ν

Ως γλωσσικό ατόπημα στο twitter χαρακτήρισε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την προ ετών προσβλητική αναφορά της στα θύματα της 17Ν και στον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, κατηγορώντας μάλιστα τη ΝΔ για την έκταση που έλαβε το θέμα.

Με ανάρτησή της, στο Facebook αυτή τη φορά, η κόρη του Μάνου Λοΐζου υποστηρίζει τα εξής:

«Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής.
Σε κάθε περίπτωση, η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter.
Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε.
Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων».

Υπενθυμίζεται ότι η Μ. Λοΐζου είχε γράψει στο twitter «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγνώμη ηλίθιε Πανούση», ανάρτηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media ενώ και στελέχη της ΝΔ κάλεσαν τον Αλ. Τσίπρα να απαντήσει αν γνώριζε για τη συγκεκριμένη ανάρτηση πριν προτείνει στην Μ. Λοΐζου να πλαισιώσει το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.