Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, 14:53

-A +A

Geert Wilders: Ούτε δεκάρα στο "πηγάδι δίχως πάτο" της Ελλάδας

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, 14:53
Geert Wilders: Ούτε δεκάρα στο
-A +A

Επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε από το ολλανδικό κοινοβούλιο ο ακροδεξιός ηγέτης του«Κόμματος για την Ελευθερία», Geert Wilders, ζητώντας από τον Jeroen Dijsselbloem να μην πληρώσει ούτε δεκάρα για το πηγάδι χωρίς πάτο με το όνομα Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Eurogroup για εκταμίευση 8,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, ο Geert Wilders εξέφρασε την άποψη πως οι Έλληνες εξαπατούν, ξοδεύουν τα χρήματα σε σουβλάκι και ούζο και μετά ζητούν δανεικά.

Καταθέτοντας ερώτηση προς τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών Jeroen Dijsselbloem, ο Geert Wilders, και άλλοι τρεις βουλευτές αναφέρουν τα εξής: «Συμμερίζεστε την άποψη που λέει ότι δεν μπορείτε να ξοδεύετε όλα τα χρήματά σας σε σουβλάκι και ούζο και στη συνέχεια να ζητάτε κοινωνικά επιδόματα; Αν ναι, πότε σκοπεύετε να πείτε στους Έλληνες ότι δεν θα ανταμείβονται άλλο πια για την απάτη και την εξαπάτηση τους; Αν όχι, πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό στους Ολλανδούς, οι οποίοι μόλις και μετά βίας μπορούν να τα βγάλουν πέρα;».

Και η ερώτηση καταλήγει ακόμη πιο επιθετικά: «Σκοπεύετε να καταστήσετε σαφές προς την Ελλάδα ότι η Ολλανδία δεν θα πληρώσει ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα των φορολογουμένων σε αυτό το πηγάδι δίχως πάτο;»

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα