Σωτήρης Πανταλέων στο ΟΠΑΠ Game Time: Ματς «ζωής και θανάτου» για τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα

Σωτήρης Πανταλέων στο ΟΠΑΠ Game Time: Ματς «ζωής και θανάτου» για τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα

Την πρώτη του συνέντευξη ως διευθυντής αγωνιστικών τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού παραχώρησε στην εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ο Σωτήρης Πανταλέων.

Μετά από 27 χρόνια στην ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με την οποία κατέκτησε τέσσερα Πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, ένα Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ, ο Σωτήρης Πανταλέων, δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Δηλώνει οπαδός του Παναθηναϊκού και στο ποδόσφαιρο και χαρακτηρίζει το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (15:00) στην Τούμπα ως ένα ματς «ζωής και θανάτου» για τους «πράσινους». Θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στα play off και θα καταφέρει να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλύει επίσης το άλλο ντέρμπι των play off Ολυμπιακός-ΑΕΚ (Κυριακή, 19:30) και τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Άρης (Κυριακή, 17:15).

Ο Σωτήρης Πανταλέων έχει αγωνιστεί και στη Γαλλία, με τις Κάννες για ένα χρόνο και παρακολουθεί γαλλικό ποδόσφαιρο. Το εφετινό πρωτάθλημα της Ligue 1 είναι συναρπαστικό, με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο. Εξηγεί ποια έχει το προβάδισμα και μιλάει για το ντέρμπι κορυφής Λυών-Λιλ (Κυριακή, 22:00).

Δείτε το βίντεο: