Samsung Galaxy S21 Series 5G: Η ολοκαίνουργια σειρά smartphone της Samsung  έρχεται στο Public.gr

Samsung Galaxy S21 Series 5G: Η ολοκαίνουργια σειρά smartphone της Samsung έρχεται στο Public.gr

Το Public.gr, ο μεγαλύτερος online προορισμός τεχνολογίας στην Ελλάδα, υποδέχεται την ολοκαίνουργια σειρά smartphone Galaxy S21 Series 5G της Samsung: H καλύτερη σειρά Galaxy έως τώρα, έρχεται για να συναρπάσει τους λάτρεις των social media και της τεχνολογίας. Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν στο public.gr από 14 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν ως και 28 Ιανουαρίου.

Με νέο, εμβληματικό σχεδιασμό, τα πρωτοποριακά Samsung Galaxy S21, S21+ και S21 Ultra φιλοδοξούν να στρέψουν πάνω τους όλα τα βλέμματα! Προσφέρουν στο χρήστη τη δυνατότητα να κάνει όλα αυτά που αγαπά, χάρη στην κορυφαία Galaxy κάμερα που συλλαμβάνει κάθε στιγμή αλλά και στη μεγάλη, καθηλωτική οθόνη που χαρίζει μια ανεπανάληπτη εμπειρία προβολής.

Ορισμένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς:

Τολμηρό design: Οι συσκευές διαθέτουν επαναστατικό σχεδιασμό, με "frosted haze" φινίρισμα και χρώματα βγαλμένα από μια εντελώς σύγχρονη παλέτα (phantom silver, black, violet, gray, white, pink). Επίσης, είναι φτιαγμένες από ενισχυμένο πολυάνθρακα, που τις κάνει πιο ελαφριές και ανθεκτικές σε γρατζουνιές και χτυπήματα.

Πρωτοποριακή κάμερα: Χάρη στον νέο αισθητήρα 108MP και τη δυνατότητα Space Zoom, οι φωτογραφίες είναι καθαρές & ζωντανές, ενώ η τεχνολογία AI μεταμορφώνει τις selfie και βελτιώνει τις λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τα smartphone της σειράς προσφέρουν δυνατότητα επιλογής βέλτιστης γωνίας λήψης, αλλά και αυτή της διπλής εγγραφής, από την εμπρόσθια & πίσω κάμερα ταυτόχρονα! Παράλληλα, δίνουν τη δυνατότητα για 8K Video Snap αλλά και για εγγραφή υψηλής ανάλυσης 4K 60fps, από πολλαπλές γωνίες λήψης.

Εξαιρετικές επιδόσεις: Τα Galaxy S21 Series 5G διαθέτουν πανίσχυρο επεξεργαστή με το ταχύτερο chip σε Galaxy, το 5nm AP, αλλά και την πιο ισχυρή μπαταρία, με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης. Η μνήμη RAM 8GB ή 12GB LPDDR5 εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση και παράλληλα να ελαττώνει την κατανάλωση ενέργειας.

Οθόνη με εξαιρετική ευκρίνεια: Η απίθανη οθόνη Dynamic AMOLED 2X εξασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή κύλιση και μετάβαση οθόνης στα 120Hz, ενώ ταυτόχρονα προσαρμόζει το φως παρέχοντας προστασία ματιών, χάρη στις κορυφαίες τεχνολογίες που διαθέτει.

Ταχύτατο 5G: Η Samsung διατηρεί την πρωτοκαθεδρία της στις 5G ταχύτητες σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών, έτσι δε θα μπορούσε να λείπει από τη νέα Galaxy S21 Series 5G, για κορυφαίες ταχύτητες σε streaming, loading και browsing.

Εμβληματικός σχεδιασμός, κορυφαία κάμερα, καθηλωτική οθόνη, τεχνολογία 5G και ασυναγώνιστο hardware προσφέρουν μια πραγματικά premium εμπειρία. Ανακαλύψτε τη σειρά Samsung Galaxy S21 Series 5G στο public.gr.