Πέμπτη θέση στα Best Workplaces η Data Communication

Πέμπτη θέση στα Best Workplaces η Data Communication

Η Data Communication, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft, αναδείχθηκε 5η ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, στην κατηγορία «10 καλύτερες εταιρείες με 50-250 εργαζόμενους», στα φετινά Best Workplaces 2018.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος και η κα Νάσια Σκούντζου, HR Manager της Data Communication, κατά την ειδική τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, από το Great Place to Work®Hellas.

Η εκδήλωση ήταν ειδικά αφιερωμένη στις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν με τις πρακτικές τους και αναγνωρίστηκαν από τους ίδιους τους ανθρώπους τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξιολόγηση που έλαβε η Data Communication από τους εργαζομένους της στο διαγωνισμό, σε βασικές παραμέτρους, όπως Αξιοπιστία, Υπερηφάνεια και Συντροφικότητα, άγγιξε περισσότερο από το 90%, κατατάσσοντάς την στις υψηλότερες στο σύνολο των διαγωνιζόμενων εταιρειών.

Σημαντικό είναι, επίσης, να αναφερθεί ότι η Data Communication αριθμεί πλέον 6 εθνικές και 1 ευρωπαϊκή διάκριση, σε ισάριθμες συμμετοχές της στην έρευνα, από το 2010.

Η βραδιά σημείωσε αθρόα συμμετοχή με 500 και πλέον προσκεκλημένους, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι πολιτικών, οικονομικών και επιχειρηματικών φορέων.

Με αφορμή τη νέα διάκριση ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε: « Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη φετινή μας διάκριση, την οποία αφιερώνουμε στους ανθρώπους μας.

Στην Data Communication παρέχουμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον που αποπνέει το αίσθημα της ασφάλειας, επιτρέποντας στα στελέχη μας να εξελιχθούν και να αριστεύσουν. Θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην πολύπλευρη ανάπτυξή τους και να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες & νέες υποδομές, ακολουθώντας πιστά το όραμα για τα επόμενα βήματα μας».