Όμιλος Fourlis: Κάλυψη άμεσων αναγκών του κέντρου υποδοχής και αλληλεγύης δήμου Αθηναίων

Όμιλος Fourlis: Κάλυψη άμεσων αναγκών του κέντρου υποδοχής και αλληλεγύης δήμου Αθηναίων

Η πρωτοφανής κρίση στη Δημόσια Υγεία του τόπου, λόγω της πανδημίας COVID-19, αγγίζει καθένα και κάθε μια από εμάς. Κυρίως όμως εκείνους τους συμπολίτες μας που είναι πολύ περισσότερο εκτεθειμένοι στην απειλή και με πολύ λιγότερες δυνατότητες αυτοπροστασίας.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, ανταποκρινόμενοι στην προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων να προστατέψει στον μέγιστο βαθμό την υγεία των κατοίκων της πόλης και στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας οι εταιρείες του House Market (IKEA), Intersport, Trade Logistics και FOURLIS Συμμετοχών, προσφέρουν προϊόντα ΙΚΕΑ, για την κάλυψη έκτακτων όσο και επιτακτικών αναγκών του ΚΥΑΔΑ.

Η παρέμβαση υποστηρίζει την άμεση λειτουργία νέων δομών που είναι ταυτόχρονα Κέντρο Ημέρας, Υπνωτήριο και Κοινωνική Κατοικία για τους μακροχρόνια αστέγους της πόλης. Είναι σημαντικό, και αυτοί οι συμπολίτες μας, να έχουν το γρηγορότερο δυνατό αξιοπρεπείς χώρους φιλοξενίας και κατάλληλη φροντίδα.

O Όμιλος FOURLIS, αντλώντας έμπνευση και δύναμη από τις διαχρονικές εταιρικές αξίες του, θα συνεχίσει να ασκεί υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, για την κοινωνία και τον άνθρωπο, πολύ περισσότερο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.