Ολοκληρώθηκε η εξαγορά μονάδων του Νηρέα και της Σελόντα από την Philosofish

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά μονάδων του Νηρέα και της Σελόντα από την Philosofish

Tην ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς 23 ιχθυοτροφικών μονάδων, 3 ιχθυογεννητικών σταθμών και 3 συσκευαστηρίων που ανήκαν στις εταιρείες Νηρευς Ιχθυοκαλλιέργειες Α.Ε. και Σελόντα Α.Ε. ανακοινώνει η Philosofish, με το τίμημα της εξαγοράς να ανέρχεται στα 51 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας, η Philosofish, εταιρεία που διαχειρίζεται ο επενδυτικός όμιλος Diorasis International, κατέχει πλέον τέσσερις περιφέρειες θαλάσσιας εκτροφής σε λαυράκι, τσιπούρα, φαγκρί και μυτάκι. Με την απόκτηση των νέων παραγωγικών μονάδων, η δυναμικότητα παραγωγής της Philosofish ανέρχεται σε 16.000 τόνους τσιπούρας και λαυρακίου, ετησίως, καθιστώντας την πλέον έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της Μεσογείου.

«Από την πρώτη ημέρα της δραστηριοποίησής μας, πριν από 34 χρόνια, σταθερός στόχος μας είναι να ενισχύουμε τη σχέση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή. Αναπτυσσόμαστε και διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας με βάση τη σχέση αυτή και τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας προϊόντα», τόνισε ο πρόεδρος της Philosofish, Γιώργος Μομφερράτος. Και συμπλήρωσε: «Η απόκτηση των νέων μας μονάδων αποτελεί ακόμα ένα στοχευμένο βήμα στη στρατηγική ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Συμβάλει τα μέγιστα στην ποικιλία των προϊόντων μας, την καινοτομία και την αποδοτικότητα της παραγωγής μας και μας καθιστά ηγέτες στη Μεσογειακή ιχθυοκαλλιέργεια».